10 vuoden hiljaiselon jälkeen Ähtäri on käynnistänyt pesäpallotoiminnan junioreille. Aikaisemmin Ähtäri menestyi hyvin tyttöpesiksessä, mutta toiminnan loputtua on vierähtänyt 10 vuotta ilman, että seura olisi pesäpallopelejä järjestänyt. Ähtäri on tekemässä paluuta pesäpallotoimintaan Ähtärin Urheilijoiden nimellä.
Seura käynnisti G-tyttöjen harjoitukset viime kesänä. Aktiiviset toimijat saivat tyttöjen harjoitukset hyvin käyntiin ja innokkaita tyttöjä oli hyvin mukana. Talven aikana Ähtärin Urheilijat anoi Pesäpalloliiton jäsenyyttä ja teki päätöksen osallistua Läntisen alueen sarjatoimintaan.
G-tyttöjen kausi käynnistyy ensi viikolla. Kesän aikana joukkue pelaa 10 sarjapeliä ja osallistuu myös kesäkuussa Porissa järjestettävälle Etenee-leirille.
Toukokuun lopulla seura käynnisti pojille tarkoitetun pesiskoulun. Ensimmäisellä kahdella kerralla poikia on ollut paikalla jo joukkueellisen verran. Tämän kesän ajan pojat harjoittelevat innokkaasti pesäpallotaitoja. Seuraavalle kaudelle on tavoitteena saada myös pojat mukaan sarjatoimintaan.
Ähtäri on tekemässä hienoa paluuta takaisin junioripesikseen!