Tulevan kauden sarjatoimintaa käsittelevät junnupalaverit järjestettiin 14.4. Eurajoella ja 15.4. Seinäjoella. Eurajoella osallistujia oli noin 70 ja Seinäjoella noin 50.
Junnupalavereissa käsiteltiin kypärän käyttöön liittyviä asioita, yli-ikäisyyssääntöä, tulospalvelua, eri sarjatasoilla pelaamista sekä uutta lainapelaajakäytäntöä, joka koskee pelisarjoja. Käsittelyssä oli myös poikkeuslupa-asioita, sarjamaksuja ja juniorisarjojen ikärajoja.
Tärkeänä asiana junnupalaverissa oli tulevan kesän sarjatoiminta. Uusi aluetoiminta muuttaa merkittävästi sarjatoimintaa. Suuressa osassa sarjoista alkusarjan pelit pelataan lähialueen joukkueita vastaan ja jatkosarjoissa saadaan paljon uusia ja mielenkiintoisia vastustajia.
Sarjat käynnistyvät kaikissa ikäluokissa toukokuun aikana.

Eurajoella junnupalaverissa oli noin 70 osallistujaa.


Seinäjoen junnupalaveriin saapui noin 50 vetäjää.