Myynnissä olevien tuotteiden voimassaolo alkaa aikaisintaan 1.4.2018 ja on voimassa 31.3.2019 asti. Lisenssikauden 2017 tuotteet ovat voimassa 31.3.2018 asti ja näin ollen näkyvät voimassa olevina tuotteina oston yhteydessä maaliskuun loppuun asti.

Löydät lisenssien ja passien tuoteselosteet sekä hinnat lisenssisivun oikeasta reunasta. Englanninkieliset tuoteselosteet tulevat päivittymään sivuille huhtikuun alussa.
Lisenssin oston ohjeistukset löydät myös täältä. Samalle laskulle voi lisätä useita henkilöitä, esim. koko joukkueen tai perheen jäsenten tuotteet.
Pakolliset tiedot tuotteiden ostoa varten ovat: nimi, henkilötunnus, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kotiosoite. Ostotapahtumassa tulee syöttää yhteystiedoksi pelaajan omat tiedot, ei seuran. Mikäli pelaajalla ei ole omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, tulee tietoihin syöttää huoltajan tiedot. Tämä koskettaa lisenssipelaajien lisäksi myös pesiskoululaisia.
Maksu tulee suorittaa joko heti ostotapahtuman jälkeen verkkomaksupainikkeen kautta tai tunnin sisällä (ostotapahtumasta) maksajan sähköpostiin tulevan linkin kautta. Maksun jälkeen kyseisen linkin kautta pääsee tulostamaan kuitin ostosta.
Seurojen lisenssiyhteyshenkilöille on lähetetty tietoa mm. tulevan kauden excel -oston ohjeistuksista ja tunnuksista rekisterin hallintapuolelle. Joukkueenjohtajat ja valmentajat saavat seurakohtaisen lisenssiluettelon salasanan seuran lisenssiyhteyshenkilöltä.