Valitse sivu

Selostus asiasta

Pesäpalloliitto vastaanotti selvityspyynnön 16.6.2023 pelatusta naisten Ykköspesiksen ottelusta Laitilan Jyske vs. Pesä Ysit, Lappeenranta. Ilmoituksen mukaan katsojat käyttäytyivät sopimattomalla tavalla Pesä Ysien vaihtopenkin lähettyvillä ottelun aikana sekä kenttäalueella ottelun jälkeen pelaajien ollessa suorittamassa loppuverryttelyä.

Selvityspyynnössä todetaan katsojien toiminnan olleen sopimatonta ja järjestyksenvalvojien puuttumisen tilanteeseen vajavaista.

Ratkaisu

KOR ei näe perusteita puuttua tilanteeseen. Samalla KOR haluaa kuitenkin korostaa, että asianmukainen käyttäytyminen ja ottelutapahtuman turvallinen läpikulku ovat jokaisen pesäpallo-ottelun lähtökohtia.

Muutoksenhaku

Tähän ratkaisuun voi hakea muutosta viimeistään seitsemäntenä (7) päivänä siitä päivästä, jolloin ratkaisu annettiin, klo 16.00 mennessä.

20.6.2023
Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä