Valitse sivu

Selostus asiasta

Pesäpalloliitto sai haltuunsa epäasiallista käyttäytymistä sisältäneen videomateriaalin 21.6.2023 pelatusta C-poikien SM-karsintasarjan ottelusta Nurmon Jymy vs. Alajärven Ankkurit.

Tallenteelta kuuluu Antti Tokkarin sopimatonta kielenkäyttöä kohdistettuna vastustajajoukkueen kannattajiin sekä Vimpelin Vedon C-poikiin. Annetussa vastineessa nostettiin esiin myös Alajärven Ankkureita kannattaneiden katsojien käyttäytyminen kyseisessä ottelussa.

Ratkaisu

KOR huomauttaa Antti Tokkaria epäasiallisesta toiminnasta. Ottelutapahtumissa tulee käyttäytyä asiallisesti kaikissa tilanteissa. Samalla KOR huomauttaa Alajärven Ankkureita tarkistamaan ohjeistuksensa ottelutapahtumia koskien, jotta varmistetaan kaikkia osapuolia kunnioittavan ilmapiirin säilyminen otteluissa.

Muutoksenhaku

Tähän ratkaisuun voi hakea muutosta viimeistään seitsemäntenä (7) päivänä siitä päivästä, jolloin ratkaisu annettiin, klo 16.00 mennessä.

22.6.2023
Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä