Valitse sivu

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä (Mikko Huotari, Petri Pitkäranta, Sami Ritola) vastaanotti selvityspyynnön kakkostuomarin jääviydestä C-tyttöjen SM-sarjan ottelussa Seinäjoen Maila-Jussit – Nurmon Jymy 8.7.2020.

Kuvaus

Pelituomari on velvollinen ilmoittamaan joukkueille alkupuhuttelussa tai viimeistään ennen ottelun ensimmäistä vuoronvalintaa tuomareiden nimet, kotipaikat, mahdolliset tuomareiden jääviydet ja muut mahdolliset esteellisyydet. Saatujen selvitysten mukaan näin ei ole tapahtunut.

Päätös

C-tyttöjen SM-sarjan ottelu Seinäjoen Maila-Jussit – Nurmon Jymy määrätään pelattavaksi uudelleen. Ottelun uusintaan saavat osallistua vain ne pelaajat, joilla oli oikeus edustaa ko. joukkuetta 8.7.2020 (kilpailumääräykset, § 11).

Mikko Huotari
Kilpailutoiminnan ohjausryhmän puheenjohtaja