Valitse sivu

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä (Mikko Huotari, Petri Pitkäranta, Sami Ritola) vastaanotti 21.7.2020 selvityspyynnön mahdollisesta edustuskelvottomasta pelaajasta tyttöjen Superpesiksen ottelussa.

Kuvaus

Seinäjoen Maila-Jussien todettiin inhimillisen erehdyksen vuoksi peluuttaneen edustuskelvotonta pelaajaa tyttöjen Superpesiksen otteluissa Seinäjoen Maila-Jussit – Lahden Mailaveikot 18.7.2020 ja Nurmon Jymy – Seinäjoen Maila-Jussit 21.7.2020.

Päätös

Kilpailumääräysten § 14 mukaisesti edustuskelvottoman pelaajan käyttäminen aiheuttaa valtakunnallisissa sarjoissa aina ottelun lopputuloksen muuttamisen, mikäli joukkue on voittanut ottelun, jakson tai pelannut jakson tasan.

Tyttöjen superpesisottelun Seinäjoen Maila-Jussit – Lahden Mailaveikot tulokseksi muutetaan 0-2 (0-1, 0-1) ja tyttöjen superpesisottelun Nurmon Jymy – Seinäjoen Maila-Jussit tulokseksi muutetaan 2-0 (1-0, 1-0).

Otteluiden tilastot jäävät voimaan ja ne päivitetään pesistulokset.fi-sivustolle kauden päättymisen jälkeen.

Muutoksenhaku

Kilpailutoiminnan ohjausryhmän tekemään päätökseen tyytymätön, jonka oikeuteen tai etuun muutoksenhaun kohteena oleva päätös vaikuttaa, voi hakea päätökseen muutosta valittamalla siitä Pesäpalloliiton johtokunnalle ja maksamalla käsittelymaksun. Valitus on toimitettava kirjallisesti Pesäpalloliiton kilpailupäällikölle viimeistään seitsemäntenä (7.) päivänä siitä päivästä, jolloin päätös annettiin, kello 16.00 mennessä eli tässä tapauksessa viimeistään 29.7.2020 kello 16.00.

Mikko Huotari
Kilpailutoiminnan ohjausryhmän puheenjohtaja