Valitse sivu

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä (Mikko Huotari, Petri Pitkäranta, Sami Ritola) käsitteli kokouksessaan naisten superpesisottelun Mynämäen Vesa – Pesäkarhut, Pori (8.7.2020) jälkeistä lehdistötilaisuutta.

Taustaa

Naisten superpesisottelun Mynämäen Vesa – Pesäkarhut, Pori jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Pesäkarhujen Sami Österlund arvosteli ottelun tuomaristoa epäurheilijamaisesti käyttäen myös sopimatonta kieltä.

Tutustuttuaan tähän videotallenteeseen Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä päätti ottaa asian käsittelyyn.

Kuvaus

Videotallenteesta on selkeästi todennettavissa Österlundin tuomareihin kohdistama epäurheilijamainen arvostelu.

Päätös

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä antaa Sami Österlundille huomautuksen epäurheilijamaisesta ja sopimattomasta käyttäytymisestä.

Muutoksenhaku

Tähän ratkaisuun voi hakea muutosta Pesäpalloliiton johtokunnalta. Valitus on toimitettava kirjallisesti Pesäpalloliiton toiminnanjohtajalle viimeistään seitsemäntenä (7.) päivänä siitä päivästä, jolloin päätös annettiin, kello 16.00 mennessä.

Mikko Huotari
Kilpailutoiminnan ohjausryhmän puheenjohtaja