Valitse sivu

Turvallisuus

Leirin turvallisuuspäällikkö (Kankaanpää): Tommi Laitila, 0500 926 963, tommi@tommilaitila.fi
Leirin turvallisuuspäällikkö (Pomarkku): Markus Myllymäki 0400 773 480, myllymakimarkus(at)gmail.com

 

Leirin turvallisuuteen liittyvät suunnitelmat on saatu valmiiksi. Suunnittelu on yksi asia, mutta sitä vaativampaa on varmistaa, että itse varsinaisessa tapahtumassa välttyisimme ikäviltä tapaturmilta. Leiriorganisaatio pyrkii ottamaan huomioon kaikki mahdolliset vaaran paikat, mutta lopulliseen onnistumiseen vaaditaan, että ihan kaikki osallistujat ottavat huomioon turvallisuuteen liittyvät näkökulmat.

Yksi keskeinen asia on liikkuminen. Tapahtumapaikat sijaitsevat taajama-alueilla, joten siirtymissä on tärkeää ottaa huomioon muu liikenne. Toivommekin, että kaikki liikkuminen tapahtuu aikuisten valvonnassa. Ottelutapahtumien lisäksi myös mahdolliset kauppareissut ja muu asioiminen tulisi tapahtua ohjatusti. Etäisyydet eivät ole pitkiä, joten kaiken kaikkiaan toivomme siirtymien tapahtuvan pääsääntöisesti jalan, jotta liikenne ei tarpeettomasti ruuhkaudu.

Pysäköidä voi kenttien läheisyyteen niille paikoille, jotka ovat siihen käyttöön tarkoitettu. Pysäköinnissä tulee ottaa huomioon merkityt pelastustiet.