Valitse sivu

Viljanen allekirjoitti jo vuosi sitten kaksivuotisen jatkosopimuksen. Nyt Kaijansinkko vahvisti jatkavansa peräti 32. kaudelleen pelinjohtotehtävissä pääsarjatasolla.

Äänekoskella syntynyt Kaijansinkko aloitti pääsarjatason ykköspelinjohtajana Jyväskylän Kirin naisjoukkueessa 1987. Takana on 15 kautta viuhkassa naisten ja kahdeksan kautta miesten pääsarjatasolla.

Kaksinkertainen naisten vuoden pelinjohtaja on voittanut ykköspelinjohtajana kolme Suomen mestaruutta ja viisi muuta mitalia sekä miesten puolella SM-pronssia Jyväskylän Kirissä 1999.

– Motivaatio jatkaa edelleen muun seuratyön rinnalla valmennusryhmän jäsenenä on kova. Pelinjohtaja Nalle Viljasen tiimissä on hienoa toimia ja auttaa omalta osaltani pelaajia sekä joukkuetta. Meillä on myös seurassa asiat hyvässä tilassa ja samanaikaisesti jatkuva halu kehittää toimintaamme. Se potkii arjen toimissa itseänikin yhä paremmaksi. Lisäksi päätöstäni helpotti se, että tiedän Kirittärien superpesisjoukkueen olevan ensi kaudellakin erittäin kilpailukykyinen, Kaijansinkko totesi Kirittärien tiedotteessa.

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneen Kirittärien fysiikkavalmennuksesta vastaa jatkossakin seiväshyppylegenda Vesa Rantanen.