Valitse sivu

Helsinkiläisen Puna-Mustien kasvatti voitti kuuden kauden aikana Kirittärissä Jyväskylässä kolme Suomen mestaruutta ja kaksi SM-hopeaa ennen siirtymistään Tampereelle.

– Tampereella on tullut viihdyttyä niin hyvin, että pelaajasopimus on nyt tehty myös kaudeksi 2021! Tulee siis tälle @manseppnsu-hupparille käyttöä myös ensi kaudella. En ole muistaakseni ennen heinäkuuta aiemmin sopimuksia kirjoitellutkaan, joten päätös taisi olla aika helppo, Hukka kertoi Instagramissa.

Sekä seuran että pelaajan näkemykset kohtasivat heti, kun jatkosopimusasia otettiin esiin.

– Oon kyllä viihtynyt Tampereella hyvin ja sopeutunut. Kiva kaupunki ja pesiskin on tuntunut kivalta täällä. Totta kai vaikuttaa, että on kiva työpaikka, on perhe lähempänä ja ystävät myös lähempänä. Oman elämän onnellisuus lisääntynyt huomattavasti. Sellaisilla asioilla päädyin siihen, että Tampereella mennään myös ensi kesä, Hukka totesi Manse PP:n tiedotteessa.

Seurajohtaja Matti Helimo tietää Hukan pelillisen merkityksen joukkueelleen, mutta korostaa samalla sopimuksen vaikutusta muihin pelaajaneuvotteluihin.

– On selvää, että nyt muidenkin on helpompi sitoutua, kun Hukan kaltainen tähti on päättänyt tehdä niin. Se on sellainen hyvä signaali ja iso asia meille.

Manse PP:n kuluva sarjakausi jatkuu tänään perjantaina, kun Kauppiin saapuu vieraaksi sarjanousija Joensuun Maila.