Valitse sivu

Wirzeniuksen luotsaamana Manse PP on ankkuroinut itsensä vahvasti sarjataulukossa kolmen kärkeen ja kärsinyt alkukaudesta vain yhden tappion. Päätös allekirjoittaa jatkosopimus syntyi nopeasti.

– Sanotaan, että tunnissa tuli päätös. Ei sitä hirveästi miettinyt, hyvin olen viihtynyt täällä seurassa ja joukkueen mukana. Naisten superpesis on ollut tosi mielenkiintoinen sarja tutustua uutena. Tosi innoissaan odotan loppukautta. Emme ole vielä päässeet näyttämään parastamme, ja kaipuuta on maksimin mittaamiseen joukkueen kanssa.

– Tosi vahva joukkue on valmistumassa myös ensi kaudelle. Se oli myös yksi tekijä omaan jatkoon. Täällä menestystä halutaan vuodesta toiseen naisten puolella ja se on iso tekijä itselle, minkä takia täällä haluaa jatkaa, Wirzenius sanoo Manse PP:n tiedotteessa.

Manse PP Edustuksen puheenjohtaja Matti Helimo kiittelee niin jatkumoa ansiokkaalle toiminnalle kuin työrauhaa syksyn tärkeisiin otteluihin.

– Olemme todella tyytyväisiä Markuksen panokseen. Hän on toiminnallaan osoittanut ammattimaisuutta kentällä, hyvää henkilöjohtamista sekä ennen kaikkea kykyä sitoutua, kehittää ja ymmärtää seurayhteisöä sekä sen strategiaa. Sopimuksella saamme työrauhan syksyn tärkeisiin peleihin ja erinomaisen jatkumon tulevalle kaudelle, jolloin tavoittelemme taas kirkkaimpia mitaleja.

Viime viikolla Manse PP julkaisi merkittävän pelaajauutisen. Viidettä kauttaan seuran väreissä pelaava kauden 2017 Suomen mestari Ida Lähde muuttaa siviilielämäänsäkin Tampereelle ja jatkaa hyvillä mielin joukkueessa.

– Sain siirtohaussa paikan Tampereen yliopistosta, joten pääsen treenaamaan koko talven ja kevään joukkueen kanssa, kun opinnot ovat samassa kaupungissa. Viime talven matkustusrumba Lappeenrannasta oli itselle todella raskas ja ensi kautta ajatellen oli tärkeää saada keskittyä pelkästään treenaamiseen ja opiskeluun. Tietenkin myös päätökseen vaikutti suuresti se, että tänne tulee hyvä joukkue, joka pelaa mestaruudesta, Lähde kertoi Manse PP:n nettisivuilla.

Nuoret huippulupaukset Anna Ala-Kauhaluoma ja Aurora Frantsila ovat jo aiemmin vahvistaneet jatkonsa Manse PP:ssä – samoin seuraan tälle kaudelle siirtynyt kolminkertainen Suomen mestari ja viisinkertainen etenijäkuningatar, vuoden 2018 naispesäpalloilija Virpi Hukka.