Valitse sivu

Kiteen Pallo -90:n kasvatti on valittu kahdesti Itä-Länsi-otteluun. Parhaillaan Mantsinen edustaa neljättä peräkkäistä kautta Kirittäriä.

– Hyvillä mielin jatkan Kirittärissä edelleen. Asiat ovat hoituneet seurassa ja joukkueessa hyvin ja tunnen kehittyneeni lukkarina kausi kaudelta paremmaksi, Mantsinen sanoo.

Jussi ”Nalle” Viljanen, viuhkavelho 522 naisten superpesisottelun kokemuksella, tietää lukkarin merkityksen joukkueelleen.

– Lukkarin osuus menestyvän joukkueen ulkopelissä on aina iso. Mantsinen on syöttänyt kahdessa mestaruuden voittaneessa joukkueessamme ja hän on osaamisellaan tärkeä osa niin tällä kuin nyt myös tulevalla kaudella. Taktinen osaaminen hänellä on sarjan huippua ja fyysisesti Mari kehittyy jatkuvasti, Viljanen kehuu.

Vaikka kuluva pesäpallokausi on vielä pahasti kesken, Kirittärien nippu alkaa olla jo valmis myös kaudelle 2021.

– Palapeli valmistuu suunnitelmien mukaan. Lukkari toimii ulkopelin kapellimestarina ja Marin halu jatkaa meillä ilahdutti suuresti. Niinpä myös sopimukseen pääsimme varsin nopeasti. Toivottavasti meillä on vielä lähiaikoina kerrottavana muitakin jatkosopimuksia. Kirittäret kaudelle 2021 on muutamaa pelaajaa vaille valmis sopimustilanteen osalta, seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.