Pienpesis on pelimuoto, jossa pelaaminen tapahtuu  5-7 pelaajalla /joukkue. Kentän koko on normaalia pienempi ja pelit pelataan tenavapallolla. Pienpesis on loistava pelimuoto lähteä tutustumaan pesiksen pariin, mutta samalla hyvä lisä kesän muihin mahdollisiin pesispeleihin! Se on turvallista ja mukavaa tekemistä lapsille.

Keskimaan alueella järjestetään yhteensä 5 turnausta kesän 2020 aikana. Samalla osallistumismaksulla voit osallistua niin moneen turnaukseen kuin haluatte! Ei siis hätää, jos joku turnaus jää välistä. Aluevastaava Mira varmistaa joukkueiden osallistumisen aina ennen turnausta. Otteluohjelmat tehdään viikkoa ennen turnausta kun joukkueiden osallistuminen on varmistettu.

Turnaukset järjestetään tänä kesänä seuraavilla paikkakunnilla:

  • Lauantai 11.7 Hämeenkyrö
  • Lauantai 25.7.2020 Jyväskylä
  • Lauantai 8.8.2020 Tampere, Pirkkala (+ mahd. Jyväskylä)
  • Sunnuntai 30.8.2020 Jyväskylä (+ mahd. Hämeenkyrö/Ruovesi)
  • Lauantai 12.9.2020 Hämeenkyrö

Toimi näin:

  1. Tsekkaa turnauspaikat, kokoa vähintään 5 hengen joukkue ja kertaa pienpesiksen säännöt osoitteessa: PIENPESIKSEN SÄÄNNÖT
  2. Ilmoita joukkueesi mukaan osoitteessa: ILMOITTAUDU
  3. Joukkuekohtainen osallistumismaksu (55e) maksetaan osoitteessa: JOUKKUEMAKSU (Huom! samalla osallistumismaksulla voit osallistua niin moneen turnaukseen kuin haluat!)
  4. Huolehdi, että pelaajilla on hankittuna pelaajalisenssi: LISENSSIKAUPPA (Huom. tulokaslisenssi uusille -08 ja myöhemmin syntyneille, juniorilisenssi -08 ja myöhemmin syntyneille ja nuorisolisenssi -01-07 syntyneille)

 

Lisätietoja saat Keskimaan alueen aluevastaavalta:

Mira Kolehmainen, mira.kolehmainen@pesis.fi, 040-7733252