Valitse sivu

16-vuotias Nyman ylsi Kirittärien kokoonpanoon jo kahdessa naisten Superpesiksen ottelussa viime kaudella. Uran ensimmäinen lyöty juoksu toteutui superpesisdebyytissä Lapualla ja ensimmäinen tuotu juoksu Lappeenrannassa. Mahdollisesti alkava kausi tuo mukanaan ensiesiintymisen ja ensimmäiset tehopisteet kotikentällä Hippoksella.

– Viime kaudella oli unelmana päästä pelaamaan Superpesistä, tällä kaudella tavoitteena on vakiinnuttaa paikka joukkueessa ja tulevaisuudessa pelata Kirittärien yhdeksikössä. On hienoa päästä kehittymään sellaisten tähtipelaajien, kuten vaikkapa Eeva Mäki-Maukola ja Emma Körkkö rinnalla, Nyman kertoo Kirittärien tiedotteessa.

Kirittäret rakentaa tulevien vuosien superpesisjoukkueitaan määrätietoisesti. Nyman on potentiaalisena huippupelaajana tärkeä osa palapeliä.

– Hän on kehittynyt valtavasti urheilijana, lajitaidot ja fysiikka ovat menneet eteenpäin isoin harppauksin. Pelaajana Elsa tulee paremmaksi päivä päivältä ja kokemuksen myötä uskallus tehdä ratkaisuja kasvaa, pelinjohtaja Jussi ”Nalle” Viljanen toteaa.

– Pyrimme tekemään pitkäaikaisia pelaajasopimuksia, joilla varmistetaan jatkossakin meillä olevan kilpailukykyisen joukkueen naisten Superpesiksen huipulla. Myös yhteistyökumppanisopimusten osalta olemme pyrkineet ja päässeetkin pitkiin sopimuksiin melko mukavasti viime aikoina, seurajohtaja Petri Kaijansinkko taustoittaa.