Leirin puitteet ovat korkealla tasolla. Kouluyöpymisen sijaan majoitus ja ruokailu on järjestetty Laukaan kylpylähotelli Peurunkaan, joka tarjoaa hyvinvointia ja aktiviteetteja jokaiseen makuun. Lähistöltä löytyy Peurunkagolf innokkaille golfaajille. Huippupesäpallon ystäville menovinkkinä on miesten Ykköspesiksen ottelu Laukaan Urheilijat-Sotkamon Jymy, joka pelataan keskuskentällä perjantaina klo 18.00.

– Leirin helppous on viime vuosina houkutellut erityisesti perheitä mukaan Pienpesisleirille. Koko paketti on pitkälti räätälöity valmiiksi, osallistumisen kustannukset maltilliset ja leiriosallistujien lisäksi muulle perheelle löytyy kivaa kesälomatekemistä, Mika Mikola Pesäpalloliitosta kertoo.

Joukkueen osallistumismaksu on 120 euroa sisältäen pelit, kentät, kenttävuokrat ja muut järjestelyt. Lisäksi osallistujien tulee hankkia leiripassin sijaan 120 euron hintainen Peurunka-pesispaketti, johon kuuluvat majoitukset, ruokailut sekä kylpylän käyttö. Majoitusvaraukset tehdään suoraan kylpylähotelli Peurunkaan 12.6. mennessä.

Peurungan Pienpesisleiri alkaa perjantaina 24.7. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 26.7. klo 16 mennessä. Jokaiselle joukkueelle varmistetaan ainakin kuusi ottelua leirin ajalle.

Ilmoittaudu näin:

Joukkue, siirry Pesäpalloliiton tapahtumapalveluun ja ilmoittaudu mukaan 12.6. mennessä.

Yksittäinen pelaaja, ilmoittaudu Team Peurunka tai Team Keskimaa -joukkueeseen Mira Kolehmaiselle: mira.kolehmainen(ät)pesis.fi

Majoitusvaraus, varaa majoitus suoraan Kylpylähotelli Peurungasta, 020 751 6300 tai peurunka(ät)peurunka.fi. Majoituspaketin hinta on 120 €/hlö (sama hinta lapsille ja aikuisille). Tarjolla on niin hotelli- kuin mökkitasoisia majoituksia. Iloisen viikonlopun voi viettää Peurungassa vaikka koko perheen voimin!

Lisenssi ja vakuutusturva: hanki juniorilisenssi / tulokaslisenssi Pesäpalloliiton lisenssikaupasta.

Kysy lisää: Mira Kolehmainen | mira.kolehmainen(ät)pesis.fi | 040 7733252
Perttu Hautala | perttu.hautala(ät)pesis.fi | 040 5624846