Valitse sivu
 1. Mitä muuta kuin pesis kuuluu elämääsi?
  Viimeistelen graduani Jyväskylän yliopistoon ja teen viestintäkoordinaattorin hommia konsultointiyritys Humapissa. Tämän lisäksi yritän ehtiä näkemään kavereita ja kokkailemaan.
 2. Miten olet päätynyt Jyväskylään ja Kirittäriin?
  Olen opiskellut Jyväskylässä viimeiset viisi vuotta viestintää, sillä vaihtoehdot kyseisen alan opintoihin olivat Jyväskylä, Tampere tai Helsinki. Näistä kolmesta vaihtoehdosta Jyväskylä tuntui houkuttavimmalta. Kaijansinkon Pete kyseli minulta muutama vuosi sitten, kiinnostaisiko päättää päivät matkapelaajana ja siirtyä Kirittärien riveihin. Ei tarvinnut kauaa miettiä päätöstä ja hetkeäkään en ole katunut.
 3. Montako kautta olet pelannut Superpesistä?
  Olen pelannut nyt 4 kokonaista kautta. Sitä ennen vain yksittäisiä pelejä.
 4. Olette jälleen finaaleissa. Miltä finaalipelit ovat maistuneet?
  Finaalit ovat kyllä todellinen pesäpalloilija  unelma ja olen ollut todella kiitollinen, että pääsen nauttimaan tästä tunnelmasta jo toista kertaa. Olemme taistelleet kovia voittoja Porista ja nyt on tarkoitus sinetöidä homma viikonloppuna. Onhan tämä nyt vain niin siistiä, että välillä pitää muistutella itseään, miten vähän aikaa sitten itse vasta haaveili tästä.
 5. Miltä runsaslukuisen kotiyleisön edessä pelaaminen tuntui?
  En voi sanoin kuvailla, miten paljon voimaa yleisöstä voi saada. Yleisön tuki ja se, että fanit elävät näin voimakkaasti meidän matkassa mukana on korvaamaton boosti näin kauden päätteeksi. On huikeaa päästä pelaamaan vielä kerran Hippokselle teidän kanssanne.
 6. Millä aseilla Kirittäret vie kolmannen voiton?
  Voiton avain on varmastikin pitää ajatukset aina siinä hetkessä ja kestää epävarmuutta pelin alusta aina viimeisiin vihellyksiin saakka. Olemme sitkeä joukkue, joka pystyy nousemaan tiukoissakin paikoissa rinnalle ja ohi. Kun jätämme omat virheet minimiin, juhlitaan mestaruutta jälleen Keski-Suomessa.
 7. Pori on alkanut tekemään kuviovaihdoksia takatilanteeseen. Miltä se on lyöjänä tuntunut?
  Onhan se tietysti erilainen tilanne, kun ei voi ihan tietää, millä kuviolla vastustaja lopulta pelaa. Toisaalta pystyimme purkamaan näitä vaihdoksia viime vuonna Lappeenrantaa vastaan hyvin ja lauantain peli Hippoksella osoitti myös, että hyville lyönneille on aina tilaa. Tämä positiivinen haaste ainakin itselle.
 8. Onko finaaleissa ollut ns. henkien taistoa?
  Kai sinne aina tiettyä henkistä taistoa mahtuu, mutta itse olen aika rauhallinen tyyppi, joka keskittyy iloitsemaan omista ja joukkueen onnistumisista. En itse kiinnitä juurikaan huomiota vastustajien tai katsomon huuteluihin.
 9. Mistä haaveilet?
  Tällä hetkellä mestaruuden uusimisesta ja ehkä sen jälkeen hyvänä kakkosena tulee oma koira. 🙂
 10. Nopeat
 • lempiruoka – Sushi
 • juoma – Pohjois-Karjalan hanavesi (tämä on oikeasti parasta vettä, mitä on!!)
 • elokuva – Star is born
 • tv-sarja – How I met your mother
 • esikuvasi – Äiti
 • hienoin persoona, jonka olet pesiksen parissa tavannut – Riitta Holappa