Valitse sivu

Välierissä kohtasivat Jyväskylän Kiri ja Sastamalan Kumuri sekä Manse PP ja Ylöjärven Pallo, joista loppuotteluun tiensä selvittivät Kiri ja Manse. Molemmissa mitaliotteluissa tarjottiin herkkua runsaslukuiselle yleisölle. Pronssiottelussa Kumuri voitti YPA:n kotiutuslyöntikilpailun jälkeen jaksoin 2-1. Näin Kumuri otti kauden ensimmäisen voittonsa tärkeään paikkaan. Ja sekös vasta maistui Kumurille.

Hyvätasoisessa loppuottelussa Kiri vei ensimmäisen jakson juoksuin 8-3, Manse puolestaan toisen tiukasti 6-5. Kotiutuslyöntikilpailun aloitti Kiri, jolta juoksun onnistuivat lyömään Santtu Soanjärvi ja hyvin pelannut lukkari Noel Koivu. Mansen tasoittavalla onnistuivat aluksi Aleksi Härkönen ja Osku Kuutti. Sankariksi nousi Samuli Leppäniemi, joka kotiutti viimeisessä parissa Mitro Huittisen. Näin koko ottelu Manselle jaksoin 2-1 ja aluesarjan mestaruusmitalit kaulaan. Kirin Vili Vertanen löi ottelussa kolme juoksua ja yhden juoksun. Mansen tehokkaimmat olivat kaksi juoksua lyönyt Kasper Lahti ja yhden juoksun lyönyt ja taksi tuonut Joona Kiikka. Manselta lukkari Antti Lepola onnistui sekoittamaan vastustajan lyöntipeliä. Kärkenä viilettänyt Kaapo Mäkelä meni varmasti kentälle.

Tulokset:

Kiri – Kumuri 2-0 (5-1, 21-1)

Manse PP – YPA 2-0 (7-2, 19-1)

Kumuri – YPA 2-1 (10-3, 0-3, 3-2)

Manse PP – Kiri 2-1 (3-8, 6-5, 3-2)