Valitse sivu
 1. Mitä teet tällä hetkellä Kirittärissä?

Titteli on seurajohtaja. Mutta enemmän kuvaavaa on sekatyömies. Myyn, markkinoin ja johdan sekä toimin apuvalmentajana ja kakkospelinjohtajana.   Isoin työni on tehdä yhteistyösopimuksia.

 1. Kauanko olet ollut pesiksen pelinjohto- ja markkinointipuolella?

Vuodesta 1982 valmennustehtävissä, Superin tasolla vuodesta 1987. Seuran johtotehtävissä eri rooleissa vuodesta 1996.

 1. Mikä on oma pelaajataustasi?

Pelasin E-pojista alkaen Kirin junnuissa ja lopetin a-junnuissa ja suomarissa, kun ymmärsin että pelinjohtajana voin edetä ja pärjätä paremmin

4. Oletko tyytyväinen tähänastiseen kauteen urheilupuolella?

Suhteellisen tyytyväinen, muutamia turhia pisteen hukkaamisia on toki tapahtunut. Mutta olemme hyvällä tiellä, peli kehittyy.

 1. Entä talouden osalta?

Talous on hyvässä tasapainossa. Ylitimme 15 % kumppanuusmyynnin budjetoidun tavoitteen ja olemme kasvattaneet jopa yli odotusten myyntiä suhteessa viime kauteen. Ennätysmyynti Kirittärien historiassa takaa meille plusmerkkisen tuloksen tältäkin vuodelta.

 1. Kirittäret teki viime vuonna loistavan taloudellisen tuloksen. Mitä tekijöitä sen taustalla oli?

Kulut pysyivät kurissa, kiitos siitä kuuluu sekä joukkueelle että myös uudelle hallitukselle joka laittoi seuran rakenteita kuntoon. Myynti meni yli tavoitteen ja oli viime kaudella siinä vaiheessa seuran historian paras. Yleisöä kävi etenkin loppukaudesta otteluissa hyvin. Menestys kasvatti loppukaudesta katsojamääriä ja lipputuloja.

 1. Kirittärillä on uusi puheenjohtaja ja uusittu johtokunta. Miten tämä on näkynyt seura-arjessa?

Lisää tekijöitä on tullut seuraan. Hallituksen jäsenet ovat hoitaneet hienosti omia vastuualueitaan ja teemme asioita yhdessä.

 1. Mikä olisi unelmafinaali vuonna 2019?

Kirittäret vs Pesäkarhut

 1. Ketä pelaajia nostat esille alkukauden osalta?

Emma Körkkö ja Siri Eskola ehkä päällimmäisenä. Toki esimerkiksi Ella Korpelan kehitys entisestään nuorena pelaajana ilahduttaa kuten myös Venla    Karttusen.

 1. Nopeat
 • lempiruoka: Lohikeitto ja ruisleipä
 • juoma: kahvi
 • elokuva: Forrest Gump.
 • tv-sarja: 24.
 • esikuvasi: Pelaajana joskus oli Kalevi Luoma, pelinjohtajana Erkki Rautiainen ja Reijo Salo. Seuratyössä Pesäkarhujen puheenjohtaja Päivi Pessi-Järvenpää ja myynnin ammattilaisena Juha Junno. Kaikkien näiden kanssa olen saanut olla läheisessä yhteistyössä ja yrittänyt ottaa oppia heiltä.
 • hienoin persoona, jonka olet tavannut pesiksen parissa: Oulun Lipon Ex-puheenjohtaja ja suuruuden luoja Timo Korhonen. Oli värikästä aikaa hänen kanssaan aikoinaan Oulussa. Timppa luotti minuun vaikeinakin aikoina, otti jopa kahdesti eri kerroilla minut töihin. Toki antoi potkutkin jälkimmäisessä pestissä, mutta taisi tietää että olin tehnyt jo muualle sopimuksen seuraavaksi vuodeksi.