Valitse sivu
 1. Onnittelut noususta! Miksi Manse PP oli niin ylivoimainen tällä kaudella? – Kiitos. Manse PP:n menestys tällä kaudella kulminoitui ulkopeliin. 0-tilanteesta lähtien homma toimi todella mainiosti.
 2. Millaiset olivat nousujuhlat? – Nousujuhlat oli tietysti riehakkaat ja tunteikkaat. Monet pelaajat ja taustahenkilöt on jahdannut tätä nousua jo useamman vuoden, joten siinä kun nousu varmistui Ylivieska-pelin 1. jaksolla oli aistittavissa monenlaisia tunteita. Juhlat itsessään oli vielä aika lyhyet, koska kausi on kesken. Eiköhän viimeisen pelin jälkeen laiteta raaka ralli päälle.
 3. Miten olet kotiutunut Tampereelle ja Manse PP:n joukkueeseen? – Tampereelle ja Manse PP:n joukkueeseen ollut todella helppoa kotiutua. Hieno joukkue ja mahtava kaupunki asustellanteita
 4. Oletko reissupelaaja vai asutko kesän Tampereella? – Reissupelaajana olen talvet ja kesän asunut sitten Tampereella. Talvet tulee vietettyä kotona Jyväskylässä.
 5. Mitä teet siviilissä? – Siviilissä toimin yrittäjänä. Olen yhden miehen mainostoimisto, eli teen monipuolisesti erilaisia suunnittelu-töitä eri alustoille.
 6. Oletko tyytyväinen kauteesi? – Olen erittäin tyytyväinen – nousu oli sekä joukkueen että itseni tavoite tällä kaudella. Tällä iällä ei enää omilla tilastoilla tai palkinnoilla ole mitään väliä, vaan olennaisinta on että joukkue pärjää ja pystyy terveenä auttamaan joukkuetta – tässä mielestäni onnistuin.
 7. Mikä on tämän kauden paras suorituksesi? – Yksi mikä tulee mieleen (ei toki mikään oma yksilösuoritus) on kotipeli Vähäkyröä vastaan kesäkuussa, kun vastustaja ei saanut koko ottelussa yhtään 3-tilannetta. Ulkopeli toimi suhteellisen hyvin tuossa pelissä
 8. Onko jatkaminen Tampereella lähellä myös ensi kaudella? – Jatko on todennäköinen.
 9. Roolisi on vaihdellut tällä kaudella. Mikä on mieluisin pelinumero? – Olisihan se hienoa olla joskus numero 10 ja astella pelistä toiseen valmiiseen pöytään.
 10. Mikä on Ykköspesiksen taso tällä kaudella? – Ykköspesiksen taso on kieltämättä aika vaihteleva, mutta sarja on toki hyvä kasvualusta nuorille pelaajille tulevaisuutta ajatellen.
 11. Nopeat:
 • lempiruoka – pizza
 • juoma – kahvi
 • elokuva – Kummeli kultakuume
 • tv-sarja – Silta
 • esikuvasi – Timo Rautiainen
 • hienoin persoona, jonka olet tavannut pesiksen parissa – Eetu Karhulahti