Valitse sivu

Viikon Hän on Kati Härkönen Manse PP:stä.

  1. Mitä teet työksesi?  Olen korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri ja työskentelen tällä hetkellä Pihlajalinnassa 
  2. Entä vapaa-ajalla? Seuraan kolmen lapseni pesäpallo- ja koripalloharrastusta, toimin Mansen juniorihallituksessa sekä olen Pyrinnön miesten korisliigajoukkueen peleissä lääkärinä. Harrastan pesäpalloa, koripalloa ja käyn salilla. 
  3. Mikä on roolisi Manse PP:ssä? Toimin Mansen juniorihallituksen jäsenenä, eli hoidan kaikkia juniorijoukkueiden asioita.
  4. Mikä motivoi sinua olemaan pesiksen parissa mukana? Olen itse pelannut juniorina ja peliurani jatkui Mansen naisten superpesisjoukkueessa vuoteen 1999 asti. Lasten myötä palasin takaisin Manseen seuratyöhön ja seuratyössä olen ollut nyt noin 6 vuotta.
  5. Laadi Manse PP:n Swot-analyysi (vahvuudet, heikkoudet, uhat, mahdollisuudet) Vahvuus on hyvä seurahenki, yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen. Lähes kaikki työt tehdään seurassamme talkoilla ja välillä huomaan, että esim. valmentajien, joukkueenjohtajien ja edustuksen tapahtumatiimin työtaakka on hyvin suuri. Olisi hienoa, jos löytyisi keino, jolla talkoilijoiden työmäärää saisi pienennettyä. Uhka voi olla talous. Edustusten pyörittäminen vaatii paljon yhteistyökumppaneita ja rahaa. Myös kaupungin rahatilanne voi vaikuttaa stadionhankkeeseen ja treeniolosuhteisiin. Junioripuoli on rahan suhteen helpommin hallittavaa.  Mahdollisuuksia on Tampereella paljon. Tampereella on hyvät olosuhteet treenata kesällä ja talvella. Toki aina lisävuoroille olisi käyttöä. Toivottavasti meillä on pian uusi stadion ja junnuillekin enemmän kenttiä käytössä.
  6. Mitä tavoitteita Manse PP:llä on tulevaisuuteen? Miesten joukkueen tavoitteena on nousta superpesikseen tänä vuonna ja naisten joukkue tavoittelee varmastikin taas mitalipelejä. Juniorijoukkeet pyrkivät saamaan joka ikäluokkaan tyttö- ja poikajoukkeet.
  7. Montako joukkuetta Manse PP:ltä osallistuu tämän kesän sarjoihin? Mansessa on edustusten lisäksi 16 juniorijoukkuetta, jotka pelaavat 21 eri sarjaa tänä kesänä.
  8. Miten näet koko Tampereen seudun mahdollisuudet pesiksen suhteen? Mansella on hyvää yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa ja luulen, että se lisääntyy tulevina vuosina vielä paljon lisää. 
  9. Miten uusia toimijoita saadaan mukaan toimintaan? Uusia toimijoita pitäisi aina muistaa haalia joka paikassa, missä tapaa ihmisiä pesiksen merkeissä. Silloin talkootyön määrä saadaan jaettua useammille hartioille ja kaikki jaksaa paremmin.