Valitse sivu

Viikon Hän on Ruoveden Pirkkojen pesäpallojaoston puheenjohtaja Jukka Kiintonen.

  1. Mitä teet työksesi? – Olen yrittäjä tehden puunkorjuu- ja maatalousurakointia.
  2. Entä vapaa-ajallasi? – Vapaa-aika kuluu lasten harrastusten pesäpallon ja jääkiekon parissa, itse pelailen harrastekiekkoa
  3. Mitkä ovat Ruoveden Pirkkojen näkymät? – Ruoveden Pirkkojen tulevaisuus huolettaa kun kunnassamme lapsimäärät vähenee ja tuntuu että on yhä vaikeampi saada lapsia(heidän vanhempia kuljettamaan) lähtemään mukaan joukkueurheiluun.
  4. Laadi Pirkkojen SWOT-analyysi (vahvuudet, heikkoudet, uhat, mahdollisuudet)

Vahvuutemme on hyvät ja osaavat valmentajat eri joukkueissamme.

Heikkoutemme on meidän yhä kutistuva aktiivisten vanhempien määrä mikä kyllä johtuu siitä että kun pelaajia on vähemmän niin myös vanhempia on vähemmän.

Uhkana näen sen että yhä enemmän lapset keskittyy muuhun kuin urheiluun ja toisena vanhemmat pelkäävät sitoutumista ja sitä että lasten harrastus vie liikaa aikaa.

Mahdollisuutemme on meidän hyvät olosuhteet toiminnalle urheilukeskuksessa kaikki lähellä ja tänä keväänä kentälle valmistuu uusi kioski/kuluutamo. Uusia lapsia itää aktivoida koulu ja eskari käynneillä ja tätä kautta saada uusi harrastajia

5. Montako joukkuetta Pirkat saivat kesän aluesarjoihin? – Meillä on tällä kaudella alusarjoissa G-pienpeli F-p F-t E-t ja D-t ja C-t pelaavat vain leirikarsintaa, koska moni heistä pelaa myös suomensarjaa.

6. Paljonko seuralla on aktiivisia vapaaehtoisia? – Aktiivisia vapaaehtoisia n.20 hlöä

7. Pirkat tunnetaan vahvasta tyttöjuniorityöstään. Mikä on poikajoukkueiden tilanne? – Poikapuolen tilanne on huolestuttava, meillä on tällä hetkellä 7 08-13 syntynyttä poikaa mukana ja lisää kaivattaisiin kovasti.

8. Nopeat

  • lempiruoka: -Lasagne
  • juoma -Maito
  • elokuva -Teit meistä kauniin
  • tv-sarja -Pirunpelto
  • hienoin persoona, jonka olet tavannut pesiksen parissa -Pesäpallon kautta olen saanut tutustua moniin hienoihin ihmisiin ja saanut paljon uusia tuttavuuksia.