Valitse sivu

Laukaan Pienpesisleiri Peurungassa 26.-28.7. on uuden tyypin pesäpalloleiri. Hotellitasoinen majoitus, ruokailut, mahdollisuus kylpylän käyttöön ja muut monipuoliset aktiviteetit kutsuvat koko perheen yhteiselle kesälomareissulle. Leirillä pelaavat F-G-ikäiset 6-7 pelaajan pienpesisjoukkuein. Ilmoittaudu mukaan joukkueena – tai yksittäisenä pelaajana Team Peurunka ja Team Keskimaa -joukkueisiin.

Kuva: Naperoleiri 2018

Leirin puitteet ovat korkealla tasolla. Kouluyöpymisen sijaan majoitus ja ruokailu on järjestetty Laukaan kylpylähotelli Peurunkaan, joka tarjoaa hyvinvointia ja aktiviteetteja jokaiseen makuun. Lähistöltä löytyy Peurunkagolf innokkaille golfaajille. Huippupesäpallon ystäville menovinkkinä on miesten Ykköspesiksen ottelu Laukaan Urheilijat-Simon Kiri, joka pelataan keskuskentällä lauantaina 27.7.

– Helppous innosti viime vuonna erityisesti perheitä mukaan Pienpesisleirille. Koko paketti on pitkälti räätälöity valmiiksi, osallistumisen kustannukset maltilliset ja leiriosallistujien lisäksi muulle perheelle löytyy kivaa kesälomatekemistä, Mika Mikola Pesäpalloliitosta kertoo.

Joukkueen osallistumismaksu on 120 euroa sisältäen pelit, kentät, tuomarit, kenttävuokrat ja muut järjestelyt. Lisäksi osallistujien tulee hankkia leiripassin sijaan 105 euron hintainen Peurunka-pesispaketti, johon kuuluvat majoitukset, ruokailut sekä kylpylän käyttö. Majoitusvaraukset tehdään suoraan kylpylähotelli Peurunkaan 31.5. mennessä.

Peurungan Pienpesisleiri alkaa perjantaina 26.7. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 28.7. klo 16 mennessä. Jokaiselle joukkueelle varmistetaan ainakin kuusi ottelua leirin ajalle.

Ilmoittaudu näin:

Joukkue, siirry Pesäpalloliiton tapahtumapalveluun ja ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä.

Yksittäinen pelaaja, ilmoittaudu Team Peurunka tai Team Keskimaa -joukkueeseen Perttu Hautalalle, perttu.hautala(ät)pesis.fi.

Majoitusvaraus, varaa majoitus suoraan Kylpylähotelli Peurungasta, 020 751 6300 tai peurunka(ät)peurunka.fi. Majoituspaketin hinta on 105 €/hlö (sama hinta lapsille ja aikuisille). Tarjolla on niin hotelli- kuin mökkitasoisia majoituksia. Iloisen viikonlopun voi viettää Peurungassa vaikka koko perheen voimin!

Lisenssi ja vakuutusturva, hanki Pesispassi (tai juniorilisenssi / tulokaslisenssi) Pesäpalloliiton lisenssikaupasta.

Kysy lisää: Mika Mikola | mika.mikola(ät)pesis.fi | 050 557 8522
Perttu Hautala | perttu.hautala(ät)pesis.fi | 040 562 4846