Valitse sivu

Kuva: Anssi Honkanen

Viikon Hän on Kirittärien lupaava Venla Karttunen

1. Miten oma kauteen valmistautumisesi on sujunut?

Talvikausi on sujunut hyvin. Olen ollut terveenä ja treenit ovat sujuneet hyvin. Koulu on tuonut vähän haasteita löytää aamutreeneille tilaa, mutta järjestelemällä on tuokin asia saatu hoidettua hyvin. Hallikauden pelit ovat olleet talven huippukohtia!Millaisilla henkilökohtaisilla tavoitteilla lähdet kauteen?

2. Haluan saavuttaa paikan pelaavassa kokoonpanossa Kirittärissä. Haluan, että pystyn omalla panoksellani auttamaan joukkuetta meidän yhteisen tavoitteen saavuttamisessa, eli mestaruuden uusimisessa. Mikä olisi unelmaroolisi ensi kauden joukkueessa?

3. Ulkopelissä pelipaikan löytyminen linjasta, vaihtotilanteet haluaisin ehdottomasti pelata takalukijana. Sisäpelissä toivon, että pääsen väläyttelemään vaihtotilannepelaamistani.Missä muualla kuin Superpesiksessä pelaat ensi kaudella?

4. Pelaan B-tyttöjen sarjaa Seinäjoella, koska meillä ei ole tänä vuonna Kirittärissä B-tyttöjoukkuetta ollenkaan. Mitkä ovat vahvuutesi?

5. Monipuolisuus, ulkopeli ja peliäly/pelinluku. Olen myös tunnollinen ja sitkeä harjoittelija. Uskoisin, että olen ikäisekseni todella kypsä pelaaja. Rakastan pelaamista, on hieno tunne aina kun saa numerot hihaan ja pilli soi.Mitkä ovat isoimmat kehityskohteesi?

6. Fysiikan parantamisessa riittää työsarkaa vielä vuosiksi. Olen kasvanut vasta vähän myöhäisemmällä iällä ja sitä myötä myös antanut tasoitusta monelle esim. voimatasoissa. Miten koulun ja pesäpallon yhdistäminen onnistuu?

7. Ihan hyvin se on onnistunut, mutta olen kyllä joutunut tekemään asian eteen aika paljon työtä. Opiskelen lähihoitajaksi ja olen joutunut raivaamaan lukujärjestykseen tilaa esim. aamutreeneille. Onhan se huomattavasti vaikeampaa kuin esim. sellaisissa kouluissa, joissa aamutreenit kuuluvat lukujärjestykseen. Tähän asti olen pysynyt opiskeluissa ihan aikataulussa, mutta olen antanut itselleni luvan myös siihen, että voin tarvittaessa pidentää opiskeluaikaani. Treeneistä en tingi J

8. Nopeat:

Lempiruoka: Makaroonimössö

Lempijuoma: Vichy tai Cocis

Elokuva: todella harvoin katson elokuvia, siinä joutuu istumaan ihan liian kauan paikoillaan J

Tv-Sarja: en seuraa kovin aktiivisesti mitään, mutta Salkkareita ja Temppareita tulee säännöllisen epäsäännöllisesti katsottua.

Esikuvasi: Teemu Selänne

Hienoin tyyppi, jonka olet pesiksen parissa tavannut: vaikea nimetä yhtä. Olen saanut paljon hyviä ystäviä ympäri Suomea ja kyllä täältä Jyväskylästäkin löytyy monta hienoa tyyppiä.