Valitse sivu

Uusi Viikon Hän -juttusarja esittelee Keskimaan pesistoimijoita. Ensimmäisenä vuorossa on Manse PP:n naisten pelinjohtaja Jarkko Pokela.

Mitä teet kentän ulkopuolella? Talven toiminut Ice Heartsilla iltapäiväohjaajana.

 

Miten joukkueen kauteen valmistautuminen on sujunut? Talvi on ollut edellistä talvea huomattavasti ehjempi. Ollaan saatu mennä koko ajan lähellä alkuperäissuunnitelmaa ja peliä edistäviä harjoituksia ollaan voitu tehdä reilusti edellisvuotta enemmän. 

Mikä on joukkueen terveystilanne? Karjalainen ja Hussa ovat pois talvikauden mutta muu joukkue ehjä. Toki kun kyse urheilusta aina jotain pientä on. 

Mitä oppia viime kausi antoi? Antoi paljonkin. Ehkä isoimpana, että pitkässä juoksussa jatkuvista kompromisseista joutuu tilille, mutta myös paljon henkistä oppia siitä miten toimia alati muuttuvissa tilanteissa. Varmasti kasvettiin joukkueena paljon viime vuoden aikana.

Mikä on valmennustiimisi työnjako? Minä vastaan kokonaiskuvasta. Sampo Laji / taktiikka pääpainona. Tiia Hautala fysiikka. Marko Siivonen fysio. Sen lisäksi pari konsulttia henkiseen valmennukseen + pari hierojaa. 

Luotatko tämän kauden joukkueessa yhteen pitkään vai kahteen kärkeen? Yhdellä pitkällä mennään, mutta varmasti kauden aikana vastuu kuormaa jaetaan useille pelaajille. 

Ketä pelaajaa kannattaa erityisesti seurata tulevissa hallipeleissä? Ida Lähde. Viimekautisen käsivamman takia räpylä kädessä pelit jäivät viime kesänä aika vähille. Nyt kaikesta näkyy, että nälkää on. Tärkeä pelaaja myös sisäpeliin.

Mistä nautit eniten pesiksessä? Työn tuloksen näkemisestä, kun alkaa käytännössä näkeä että asioita saadaan parannettua.

Minkä asian muuttaisit pesäpallossa? Ehkä nyt naisten peliä eniten seuranneena. Isontaisin vähän kenttää leveyssuunnassa ja toisin yhden pelaajan välistäjätön mukaan. 

Nopeat:

Lempiruoka: Jauhelihakastike ja muusi 

Lempijuoma: Maito

Tv-sarja: House of Cards ja rillit huurussa

Elokuva: Forrest Gump

Vuodenaika: Alkusyksy

Suosikkipelaaja: En fanita. Hyviä pelaajia toki paljon

Esikuvasi: Olen yrittänyt ottaa mallia monelta matkanvarrelta

Hienoin tyyppi kenet olet tavannut pesäpallourallasi Top 5 niin tiukka, että olisi rikos vastata yksittäinen