Valitse sivu

Vuosi 2019 on pyörähtänyt käyntiin ja Keskimaan alueella tapahtuu. Uudet kasvot on tullut toimintaan mukaan. Kalenteriin kannattaa merkata lisäksi seuraavat päivämäärät.

Ensi kesän keskimaan alueen sarjat ovat seuraavat:

F-tytöt

F-pojat

E-tytöt

E-pojat

D-tytöt

D-pojat

Miesten kuntopesis Keski-Suomi

Pienpesissarja F-G

Pienpesissarja D-E

Näihin sarjoihin ilmoittautuminen käynnistyy 1.2.2019 klo 8.00 ja ilmoittautumisen voit tehdä täältä.

Tässä on tärkeää huomioida, että eri ikäisten ilmoittautuminen päättyy eri päivinä, vaikka pesispalvelussa lukee ainoastaan ihan viimeinen päivämäärä, joka on vain pienimpien juniorien ilmoittautumisen päättymispäivä.

*F- ja G-junioreiden sarjoihin sekä pienpelisarjoihin otetaan joukkueita mukaan pitkin kesää ottamalla yhteyttä aluevastaavaan

Perusteltu myöhästynyt ilmoittautuminen käsitellään alueen kilpailutiimissä ja mikäli se hyväksytään, on sarjamaksu kaksinkertainen. Jälki-ilmoittautumiset osoitetaan alueen aluevastaavalle.

Alueelliset kilpailumääräykset koskien kaikkia pelattavia aluesarjoja Suomessa on uusittu tulevalle kaudelle ja ne löytyvät täältä.

Allekirjoittanut on aloittanut uutena seurakehittäjänä Keskimaan alueella. Ensimmäiset seurakäynnit on tehty ja pikapuoliin tsekataan muidenkin seurojen tilanne ja suunnitelma tälle vuodelle. Yhteyttä saa ottaa asiassa kuin asiassa. Sitä en lupaa, että osaisin vastata samalta istumalta kaikkiin tuleviin kysymyksiin mutta sen lupaan, että selvitän vastaukset niihin 😉

Terkuin Mira Kolehmainen

Seurakehittäjä, Keskimaa

mira.kolehmainen@pesis.fi

p. 0407733252