Valitse sivu

Pesäpalloliitto myönsi kolmantena vuotena peräkkäin tukea jäsenseuroilleen junioripäällikön palkkaamiseksi. Tukea myönnettiin ennätyksellisesti 17 seuralle. Tukihakemuksia jätettiin määräaikaan mennessä yhteensä 32 ja moni hyväkin hakemus jäi ilman myönteistä päätöstä. Junioritoiminnan laatu on selvästi pesisseuroissa nousussa. Yksi tuen saajista on Manse PP Tampereelta.
– Tuki on mainio mahdollisuus sitä saaville seuroille laittaa toimintansa priimakuntoon. Ihanne tietysti on, että junioripäällikön tehtävä vakiintuu seurassa eikä seura ole jatkossa riippuvainen tukipäätöksistä, Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari kertoo ja pitää tavoitteena saada junioripäällikkötuet kiinteäksi osaksi Pesäpalloliiton perustoimintaa.
Tarkemmin tietoa asiasta ja tukea saaneiden seurojen listan löydät pesisnetin uutisesta.