Valitse sivu

Neljäs luukkumme vie leirikesään. Kesän valtakunnallinen Suurleiri Tampereella oli kaikkien aikojen suurin pesisleiri. D-juniori-ikäisiä pesäpalloilijoita osallistui leirille peräti 125 joukkueellista. Leirin käytännön järjestelyt sujuivat erinomaisesti.
Leiriä tekemässä olivat Manse PP:n lisäksi yhteistyöseurat Hämeenkyrön Räpsä, Ruoveden Pirkat ja Ylöjärven Pallo. Seurat olivat jakaneet majoitusvalvonnan ja ruokailun talkoovuoroja keskenään. Talkoolaisia oli useita satoja. Suurleiri oli ilman alueen suurin yksittäinen ponnistus. Valtava kiitos onnistuneesta leiristä kuuluu leirijohtaja Inga Ärnforsin johtamalle orkesterille.
Leiristä laaja tietopaketti on leirin nettisivuilla.
Leirifiilistelyä löytyy monesta paikkaa esimerkiksi täältä.
Suurleirin Itä-Länsi -otteluista löytyy omaa tarinaa.
Ja kuvasatoa löytyy täältä.
artikkelikuva P.Kettunen