Valitse sivu

Pesäpallon harrastajamäärät ovat Keskimaan alueella lisääntyneet odotettua nopeammin. Lisäystä on tällä hetkellä viime vuoteen nähden noin 500 harrastajan verran (viime vuonna 1129, nyt 1648). Pesäpalloliiton asettama tavoite on saavutettu 117 prosenttisesti. Ja se on seurojen määrätietoisen työn ansiota! Valtava kiitos siitä!

Kokonaisuudessaan pesiksen lisenssimäärät ovat tänä vuonna korkeammat kuin koskaan aikaisemmin.

Pesäpalloliiton ja Keskimaan alueen puolesta kiitämme kaikkia alueella olevia pesistoimijoita jokaisessa seurassa, joukkueessa tai vapaamuotoisessa pesisryhmässä! Ihan jokaisen panos on tärkeää tämän upea lajimme – pesiksen – pyörittämiseksi ja kehittämiseksi!

Viettäkäämme rauhallista joulun aikaa kotipesissämme, ja samalla toivotamme onnea ja menestystä pesisvuodelle 2019!