Valitse sivu

Kilpailutoiminnan kirkkain saavutus Keskimaalla oli eittämättä Kirittärien naisten Suomen mestaruus. Mutta yhtä lailla tulee muistaa, että maamme kaksi parasta naisjoukkuetta tulivat samalta alueelta ja kohtasivat toisensa finaaleissa. Manse PP:n saavuttama hopea ei ole häpeä, vaan upea jatko viime kaudella alkaneelle mitaliketjulle.

Mansen ja Jyväskylän Kirittärien välille ei syntynyt isoa eroa yhdessäkään loppuottelussa. Tasaisuuden multihuipentumana oli toinen ottelu Tampereella, joka tasan päättyneiden kahden jakson ja supervuoroparin jälkeen ratkesi vasta kotiutuslyöntikisassa Kirittärien eduksi. Kahden hyvän ulkopelijoukkueen mestaruustaistossa ei juoksuilla juhlittu.

Voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa, että Manse PP:n hopea oli voitettu. Takana on hieno vuosi pirkanmaalaiselle naispesäpalloilulle sekä koko seurayhteistyöverkostolle, jonka kanssa Manse tekee töitä alueen kehittymisen eteen. Joukkue tarjosi läpi kauden elämyksiä hienosti mukana eläneelle yleisölle ja faneilleen sekä kotipeleissä Kaupissa, vierasotteluissa että ruutujen välityksellä.

Onnea hopeamitalista, Keisarinnat!

Ensi kauden nämä Keisarinnat aloittavat jo huhtikuussa Fuengirolassa. Avauspeli pelataan Espanjan auringon alla lauantaina 27.4. raumalaisen Feran kanssa.

kuva: Manse PP