Valitse sivu

Hämeenkyrön Räpsän naiset pelasivat upean kesän suomensarjassa. Etelälohkon pelit sujuivat hienosti 19 voitolla 20 pelistä. Jatko oli katsomon fanillemelkoista jännitysnäytelmää ja sydämen tykytystä.

Ensin välierässä takkuamista, mutta siitä lohkofinaaliin. Lohkofinaalista voittoon. Sitten nousuotteluun, jossa Siilinjärvi osoittautui paremmaksi. Tiedossa oli kuitenkin naisten Ykköspesiksen laajeneminen 16 joukkueen sarjaksi kaudelle 2019.

Hämeenkyrön Räpsä oli ansaitusti yksi niistä joukkueista, jolle myönnettiin paikka ensi kaudeksi naisten Ykköspesikseen. Uudistuksen myötä hakumenettelyyn asetettiin viisi sarjapaikkaa, joiden osalta PPL:n operatiivinen johtoryhmä teki myönteisen päätöksen 11 sarjapaikan hakijan joukosta.

Naisten Ykköspesiksen sarjapaikat kaudelle 2019 myönnettiin Espoon Pesikselle, Hämeenkyrön Räpsälle, Mailajunioreille Kankaanpäästä, Mailattarille Vaasasta ja Oulunsalon Vasamalle.

Joulu on jo lähellä, mutta kyllä sitä jo hieman ensi kesän Räpsän naisten läpimurtoa pesiskentilläkin odotellaan!