Valitse sivu

Jyväskylän Pesisliikkari sai alkusysäyksensä jo talvella 2016-2017, kun Rautiaiset, Lehtimäet, Kiukkoset, Hautalat, Muilut ja Salmelat liikkuivat lastensa kanssa kerran viikossa Tikan koululla. Syksyllä 2017 Pesisliikkari avautui muillekin, ja alunperin alle kymmenen lapsen ryhmä laajentui niin, että vuonna 2018 Pesisliikkarissa oli yhteensä noin 60 lasta. Toiminta jatkuu ympärivuotisena Jyväskylän Kiri & Kirittäret Junioreiden järjestämänä.

Tällä hetkellä liikkari-iässä ovat 2013-2015 -syntyneet tytöt ja pojat. Harjoitusvuorot ovat Tikan koululla perjantaisin klo 17.00-18.00 ja Halssilan koululla sunnuntaisin klo 10.00-11.00. Liikkaritoiminta on ilahduttavasti laajentunut koko maassa, ja Keskimaankin alueella Pesisliikkaria järjestetään ainakin Tampereella ja Hämeenkyrössä.

Upean logon Jyväskylän Pesisliikkarille suunnitteli Jani Kaunisto.