Valitse sivu

Pesäpalloliitto tekee muutoksia organisaatiossaan vuodenvaihteessa. Syyskuun lopulla kerrottiin Keskimaalla Perttu Hautalan siirtyvän aluevastaavaksi ja tehtävässä toiminut Mika Mikola siirtyy seurakehittäjäksi Varsinais-Suomeen. Nyt henkilörekrytoinneissa tulee seuraava steppi, kun Keskimaa saa seurakehittäjäkseen pelikentiltä tutun Mira Kolehmaisen.

Manse PP:n riveissä pelannut Mira Kolehmainen ilmoitti pelikesän jälkeen lopettavansa aktiiviuransa pelikentillä. Nyt hän toimii loppuvuoden Manse PP:n junioripäällikkönä. Tämä tehtävä vaihtuu vuodenvaihteessa Pesäpalloliiton Keskimaan seurakehittäjän pestiin.
Mira tunnustaa olevansa innoissaan siitä, että hänelle rakas pesäpallo jatkuu nyt työn muodossa. Perinteisen seurojen auttamisen ja tukemisen lisäksi Miran tehtäväkenttään kuuluvat myös esimerkiksi yläkoululeiritykset ja akatemiatoiminta Varalassa.
Perttu Hautalan, Mira Kolehmaisen ja Mika Mikolan työkuvien vaihtuessa loppuvuosi on pitkälti siirtymävaihetta ja tunnustelua jo uusiin tehtäviin. Miran voi tavata jo nyt tulevana perjantaina Ikaalisissa Mikan parina ohjaamassa juniorivalmentajapolun introiltaa. Koulutukseen osallistuu ilahduttavasti 15 uutta ohjaajaa.
Lue lisää PPL:n uusista seurakehittäjistä pesisnetin uutisesta.