Valitse sivu

Pesäpalloliitto tekee muutoksia organisaatiossaan vuodenvaihteessa. Esimerkiksi Keskimaalla Perttu Hautala siirtyy aluevastaavaksi ja tehtävässä toiminut Mika Mikola siirretään seurakehittäjäksi Varsinais-Suomeen.

Pesäpalloliitto jatkaa yhteistyössä jäsenseurojen ja lajiyhteisön kanssa määrätietoista etenemistä kohti tulevaisuudenkuvan tavoitteita yksi liike -periaatteen mukaisesti. Tavoitteet on asetettu pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoteen 2022, mutta matkaa niitä kohti seurataan vuosittain liittokokouksissa, seuraavan kerran Jyväskylässä 23. marraskuuta.
Matka on tarkoittanut muutoksia organisaatiossa. Seurakehittäjät tulivat osaksi Pesäpalloliiton organisaatiota vuoden 2017 alusta ja aluetoiminnan aikaan siirryttiin vuoden 2018 alusta.
Myös tulevalle vuodelle on luvassa muutamia muutoksia. Jari Malinen jää pois kilpailupäällikön tehtävistä. Timo Lamminen siirtyy kilpailupäälliköksi vuoden 2019 alusta ja toimii tehtävässä jo viransijaisena.
Yhteysassistentti Anriika Heinonen on jäänyt äitiyslomalle. Uutena henkilönä Pesäpalloliiton organisaatiossa aloittaa Ilona Näätänen 1.11.2018 alkaen.
Aluevastaavina jatkavat Kimmo Hirsilä (pohjoinen alue), Pirjo Mäkelä (Savo-Karjalan alue) ja Maija Viljanen (läntinen alue). Eteläisen alueen aluevastaavaksi siirtyy Ville Pulkkinen ja Keskimaan aluevastaavaksi Perttu Hautala 1.1.2019 alkaen.
Seurakehittäjinä jatkavat Etelä-Pohjanmaalla Juha Kuoppala sekä Etelä-Suomessa Aleksi Järviaho ja Mauri Tunkelo. Etelä-Suomen seurakehittäjät käyttävät puolet työajastaan junioripäällikön tehtäviin alueen tämän hetken isoimmissa seuroissa Roihussa (Järviaho) ja Espoon Pesiksessä (Tunkelo). Mika Mikola jatkaa seurakehittäjänä alueenaan Varsinais-Suomi.
Seurakehittäjistä Keskimaan, Pohjois-Suomen ja Savo-Karjalan osalta tiedotetaan myöhemmin.
Jonna Ahlqvist ja Mika Härkin siirtyvät Pesäpalloliiton organisaatiosta uusien haasteiden