Valitse sivu

Pesäpalloliitossa siirryttiin aluetoiminnan aikaan vuoden 2018 alusta lähtien. Toiminta on keskitetty viidelle alueelle: Eteläinen, Keskimaa, Läntinen, Pohjoinen ja Savo-Karjalan alue. Uusi toimintamalli vahvistaa pesäpalloliikkeen tulevaisuudenkuvaan 2022 kirjattua yhden liikkeen periaatetta.

Nyt lokakuussa järjestetään kaikilla viidellä alueella seurakokoukset. Seurakokous on kunkin alueen merkittävin päättävä elin. Nyt esimerkiksi

  • valitaan oman alueen johtoryhmän puheenjohtaja ja jäsenet
  • valitaan alueen ehdokas PPL:n puheenjohtajaksi
  • valitaan alueen ehdokas / ehdokkaat PPL:n johtokuntaan
  • käydään läpi ensi vuoden alueen toimintasuunnitelma

Keskimaan alue järjestää kyseisen seurakokouksen keskiviikkona 10.10.2018 Jämsän Himoksella. Kaikki Keskimaan pesisseurat edustajineen ovat tervetulleita! Ilmoittautuminen seurakokoukseen ja palkintojenjakotilaisuuteen tulee tehdä tarjoilujen vuoksi 8.10. mennessä sähköpostiin mika.mikola@pesis.fi
Tutustu tarkemmin liitteisiin: kutsu seurakokoukseen, seurakokouksen asialista ja valtakirja.
Asialista seurakokoukseen
Seurakokouksen kutsu
Seurakokouksen valtakirja