Valitse sivu

Viikonloppuna saatiin päätökseen suomensarjat. Keskimaan joukkueista peräti kolme taisteli lohkovoitosta. Hämeenkyrön Räpsän naiset sen saavuttivat, mutta sekä Jyväskylän Pesiksen naiset että Lohen miehet hävisivät viimeisen finaalin äärimmäisen niukasti.

Hämeenkyrön Räpsä haki lauantaina voiton Laitilasta, Toinen voitto Jyskeestä tuli neljän kunnarin siivittämänä yli 200-päisen laitilaisyleisön edessä 0-2 (2-11, 2-5).
Ottelun tilastot löytyvät täältä.
Jyväskylän Lohen miehet ja Jyväskylän Pesiksen naiset nappasivat lauantaina tarvittavat voitot ja venyttivät finaalisarjan viimeiseen mahdolliseen peliin. Lohi kuitenkin hävisi sen Lahden Mailaveikoille niukasti 0-1 (4-5, 2-2). Siilinjärvellä tarvittiin jopa kotiutuskisaa ennen kuin naisten Itälähkon voitto jäi SiiPen räpylään 2-1 (3-5, 3-1, 0-0, 3-2).
Suomensarjan lohkovoittajista muodostetaan otteluparit (Etelä-Itä ja Länsi-Pohjoinen).  Otteluparina on siis Hämeekyrön Räpsä ja Siilinjärven Pesis. Ottelut pelataan paras kolmesta -järjestelmällä. Otteluparien voittajat nousevat Ykköspesikseen kaudelle 2019.