Valitse sivu

Naisten suomensarjan etelälohkoa suvereeniin tapaan hallinut Hämeenkyrön Räpsä selvitti tiensä lohkofinaaliin peittoamalla Järvenpään ottelusarjassa voitoin 2-1.

Kivi tai kompastus tuli ottelusarjan alkuun, kun Räpsä hävisi ensimmäisen kotiottelunsa. Nyt viikonloppuna joukkue terästäytyi ja palasi tasolleen hakien niin selkeän vierasvoiton kuin ylivoimaisen kotivoiton lähes 200-päisen kotiyleisön riemuksi.
Viimeisen kotiottelun tilastot löytyvät tästä: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=29-9-0&id=33214t
Lohkofinaalissa Räpsä kohtaa Laitilan Jyskeen. Ottelusarja alkaa ensi keskiviikkona Hämeenkyrössä klo 17.30 alkavassa ottelussa. Kahdella voitolla voittaa etelälohkon.  Tämän jälkeen Suomensarjan lohkovoittajista muodostetaan otteluparit (Etelä-Itä ja Länsi-Pohjoinen). Ottelut pelataan paras kolmesta -järjestelmällä. Otteluparien voittajat nousevat Ykköspesikseen kaudelle 2019.