Valitse sivu

Tällä kertaa viides kerta toden sanoi. Puijon Pesis vei kaksi ensimmäistä peliä, mutta Manse PP:n miehet onnistuivat voittamaan kaksi seuraavaa ja niinpä eilinen viides peli Tampereella vasta ratkaisi joukkueen, joka selviää Superpesiskarsintaan. Kotiottelussaan yli 1000 katsojan riemuksi Manse PP otti voiton 2-0 (7-5, 2-1) ja marssii näin jatkoon.
Keskiviikon pelin tilastot löytyvät tästä.
Superpesiskarsinnassa Manse PP kohtaa huimaan syysvireeseen Superpesiksen sarjan päättäneen Alajärven Ankkurit. Sarja alkaa sunnuntaina Järviseudulla ja Kaupissa pelataan keskiviikkona 29.8. klo 17.00 alkaen. Kolme voittoa napannut pelaa ensi kesänä Superpesistä.
Ennen tätä on jo kolmella Keskimaan alueen suomensarjajoukkueella oiva mahdollisuus voittaa lohkonsa. Toki Jyväskylän joukkueet lähtevät viikonlopun peleihin vielä ilman voittoa kumppanistaan. Lohen miehet pelaavat Lahden Mailaveikkojen kanssa ja lauantaina pitää Lahdesta kaivaa voitto, jotta vielä sunnuntainakin pelattaisiin Jyväskylässä. Jyväskylän Pesiksen naisilla on lauantaina kotiottelu Siilinjärven Pesistä vastaan ja voitto tarvitaan siitäkin, muutoin SiiPe voittaa lohkon ja jatkaa nousupeleihin. Hämeenkyrön Räpsä puolestaan lähtee otteluvoiton edulla lauantaina Laitilaan. Jos siellä tulisi tappio, lohkovoittaja ratkeaisi sunnuntaina Hämeenkyrössä.