Valitse sivu

Iso osa suomalaista urheiluhistoriaa siirtyy todella historiaksi, kun Jyväskylän Hippoksen pesäpallokenttä poistuu. Lievestuoreen Kisan ja Manse PP:n miesten Ykköspesiksen ottelu jää tuon kentän viimeiseksi miesten huippupesiksen koitokseksi.

Lievestuoreen Kisa halusi kunnioittaa Hippoksen hurmaa viemällä sinne yhden kotiotteluistaan, Pelissä oli myös monta oheisohjelmaa. Esimerkiksi Kirin legendat Unto Poikolainen ja Jari Koski haastateltiin ottelun tauolla. Tauolla esille pääsivät myös Jyväskylän Valon Ladyt, jotka ovat suurin joukoin löytäneet tänä kesänä pesisharrastuksen.
Vierailija Manse PP oli pelissä hallitseva ja vei puhtaan vierasvoiton 0-2 (1-4, 2-10). Kisan paras oli jokerina kolme juoksua tuonut Jere Lehto. Mansesta tahtipuikkoa heilutti kumuroillaan loistanut kuudesti kotiuttanut  Ville Hotakainen. Pelin tilastot löytyvät tarkemmin täältä.
Ottelua seurasi 775 katsojaa ennen ukkossadetta.