Valitse sivu

Suomen kaunein pesäpallokenttä sai arvoisensa vihkimistilaisuuden. Täydellinen läpilyönti!

Yli 500 katsojaa näki kotijoukkue Ikaalisten Tarmon voiton ja miten hienolla tavalla. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin todelliset juoksujuhlat, kun Tarmon miehet takoivat kaksi kunnaria ajolähdöissä tyhjentäen koko pajatson. Toisella jaksolla yleisö sai kokea hurmosmaisen uskomattoman nousun 0-6 tilanteesta viimeisen tasoittavalla vuorolla puhtaaseen 2-0 kotivoittoon jaksoin 12-2 ja 7-6.
 
 
Ikaalisten kenttä on luonnonkauniilla paikalla vanhassa kauppalassa Kyrösjärven rannalla. Uusi uljas sininen pelikenttä sopii erinomaisesti maisemaan ja sai monen uuden ja ennen kaikkea vanhan pesäpallofanin sydämen sykkimään. Aurinkoisen lämpimän sään lisäksi avajaistapahtuman käsikirjoitus oli onnistunut.
 
 
 
Valtiovallan tervehdyksen toi suuren valiokunnan puheenjohtaja Arto Satonen, joka kehaisi niin pesäpallon kansallispelin perinteitä kuin naispesäpallon asemaa, yhteistyötä muiden lajien kanssa ja merkittävää seuratyötä lasten liikunnan parissa. Kaupunginjohtaja Kari Tolonen puolestaan löi kentän vihkimislyönnit yhdessä Manse PP:n supernaisten kanssa. Puheet ja kehut olivat jämäkän asiallisia ennen Maamme-laulua ja itse ottelutapahtumaa.
 
 
Yleisö oli löytänyt paikalle hienosti. Jo puoli tuntia ennen pelin alkua kansaa virtasi tasaiseen tahtiin Ikaalisten pesispuistoon. Pelin aikana taputusta ja kannustushuutoja ja ottelutauolla keskustelua uudesta kentän väristä ja läpilyönneistä. Juuri sellaista oikeaa pöhinää, mitä Tarmon väki on halunnutkin uudelleen herätellä.
 
Peli oli parasta pr-toimintaa pesäpallon puolesta. Ja jälkipuheet mahtavista läpilyönneitä, upeasta loppunoususta sekä kauniista kentästä ovat takuuvarmoja.
Tarmo takoo taas!
 
 
Ottelun pelitilastot löydät täältä.
Tutustu Ikaalisten Tarmon kotisivut.