Valitse sivu

Valtakunnallinen Suurleiri pelataan 17.-22.7. Tampereella. Eilen kokoontui osa talkooporukasta talkooinfoon. Leirijohtaja Inga Ärnfors esitteli alkuun leirin perusfaktoja, joista esimerkkeinä 125 joukkuetta, 1740 leiriläistä, 687 ottelua, 42000 ruokailua…

Sektorikohtaisessa osiossa mm. majoitusvastaava Satu Tolkki ja ruokahuoltovastaava Kati Ollila kävivät keskeisimmät ”hyvä tietää” -asiat läpi ja tilaisuuden päätti turvallisuusasioista Seppo Makkonen. Hän painotti isossa tapahtumassa riskienhallinnan arvioimista ja suunnittelua kuten alue- ja yövartioinnissa, paloturvallisuudessa ja ulkopuolisten henkilöiden oleskelussa leiritiloissa ja kentillä. Turvallinen leiri on meidän kaikkien yhteinen tavoite!
Leirijärjestelyt ovat hyvässä mallissa. Järjestävät seurat Manse PP, Hämeenkyrön Räpsä, Ruoveden Pirkat ja Ylöjärven Pallo ovat koonneet jo noin 300 talkoolaista.
Jos vielä haluat mukaan tekemään kaikkien aikojen suurinta leiriä, on se mahdollista. Tehtäviä on vapaana vielä esimerkiksi kioskeissa ja liikenteenohjauksessa. Kurkista tänne: https://www.pesis.fi/pesisnuoret/suurleiri/talkoolaiset/