Valitse sivu

Maija Vastamäki (Kiri&Kirittäret) iski kunnarin ja muutaman muun juoksun myötä pesiskansan suosikiksi ja kentän parhaaksi eilen Suurleirillä pelatuissa Itä-Länsi otteluissa. Tyttöjen kilpasarjan ottelussa olivat Keskimaan seurojen pelaajat muutenkin erinomaisesti esillä. Hämeenkyrön Räpsän Aurora Frantsila löi kunnarin ja oli Lännen paras. Ruoveden Pirkkojen Pihla Alanen ehti myös kiertämään kunnarin arvoisesti kentän ja otti Idän kakkospalkinnon. Itä voitti pelin juoksuin 9-5. Tyttöjen pelisarjassa Länsi oli parempi 7-4.

Poikien kilpasarjassa Itä voitti 12-3. Voittaneessa joukkueessa pelasi Jyväskylästä Jere Lassila. Lännen peliä johti Manse PP:n Matti Helimo ja joukkueessa pelasi seuran Perttu Niskanen. Poikien pelisarjassa Länsi vei voiton 5-7. Lännen joukkueessa pelasi Manse PP:n Joona Kiikka.
 
Tyttöjen kilpasarjassa Hämeenkyrön Räpsä ja poikien kilpasarjassa Kiri&Kirittäret pelaavat kärkisijoista kahdeksan parhaan joukossa.