Valitse sivu

Montakohan läpilyöntiä, kiinniottoa, paloa, pesän välin etenemistä jne. mahtui sunnuntaipäivään, kun kolmas Keskimaan pienpesisturnaus pelattiin Tampereen Kaupissa? Juoksuja tehtiin 444 !!!!

Heinäkuun alku on parasta kesäloma-aikaa, mutta siitä huolimatta melkoinen joukko pienpesisjoukkueita oli päässyt nauttimaan juoksujuhlista. Jokainen turnauspäivä osoittaa entistä vakuuttavammin, että pelimuoto on mitä mahtavin. Ylöjärven Pallon tyttöjoukkue, Oriveden poikajoukkue tai Toijalan Vauhdin sekajoukkue kuvaavat sitä mitä pesis parhaimmillaan on – iloa onnistuneista suorituksista.
Hämeenkyrön Räpsän uusi poikajoukkue haastoi jo Ylöjärven poikia. Sastamalan Kumuri osallistui pienpesisturnaukseen nyt jo kolmen joukkueen voimin. Ruovedellä F-G -ikäisiä pelaajia on hyvinkin kahden joukkueen verran. Janakkalan Janan pienet tytöt eivät vielä pärjänneet Kirittärien hyvin lyövälle joukkueelle, mutta jokainen turnaus kehittää joukkueen peliä. Huomiota herättivät myös Ikaalisten Tarmon poikien uudet upeat peliasut, jotka kadehdittavasti loistivat ensi kertaa kentällä.
Kotiseura Manse PP selvisi hyvin sekä pelikentällä että tapahtumajärjestelyissä. Nyt turnausrintamalla on hieman pidempi kesätauko, sillä vasta 18.8. jatketaan useammalla turnauksella.
 
Tampereen turnauksen ottelutulokset:
Junnut (D-E)
Räpsä – YPA 5 – 15
YPA – Kumuri X 7 – 7
Kumuri X – Räpsä 12 – 13
Manse P – Kumuri Y 12 – 15
Toijala – Manse M 16 – 15
Manse P – Toijala 11 – 10
Manse M – Kumuri Y 15-10
Kumuri Y – Toijala 14 – 6
Naperot (F-G)
YPA T – Tarmo 14 – 10
Tarmo – Fortuna/OrPo 10 – 17
Fortuna/OrPo – YPA T 14 – 14
RuoPi A – Jana 19 – 9
Kirittäret – RuoPi B 27 – 9
Kumuri Z – RuoPi A 12 – 9
RuoPi B – Räpsä 12 – 18
Jana – Kirittäret 10 – 27
Räpsä – Kumuri Z 12 – 18