Valitse sivu

Itämeren parhaat bileet, yhteisöllisyyden riemua, tähtiloistoa, upea gaala, ainutlaatuinen tunnelma, kaikki parhaat tyypit, ei mikään tavallinen risteily – älä ole maakrapu, vaan päästä sisäinen merileijonasi irti pesäpallokauden päätösristeilyllä 6.-7. lokakuuta! Viralliset matkapaketit ovat nyt myynnissä Matkapoikien sivuilla. Hyppää laivaan edullisemmilla hinnoilla ja hyödynnä huikeat kumppaniedut!

Pesäpallokauden päätösristeily on jokavuotinen klassikko jo yli 40 vuoden kokemuksella. Tallink Siljan Europa-laiva lastataan pesäpallon ystävillä ja sellaisiksi haluavilla. Kaikki miesten ja naisten Itä-Länsi-pelaajat kutsutaan matkalle mukaan. Kauden parhaat palkitaan upeassa gaalassa, kausi lyödään pakettiin ja jälkipelejä juhlitaan vaikka kellon ympäri.
Europan viihdekeskus antaa kuitenkin jokaiselle mahdollisuuden tuunata oman risteilynsä. Hurvittele ja huvittele, hemmottele ja herkuttele! Nauti laivan viihdetarjonnasta, piipahda kylpyläosastolla, shoppaile, vietä ihana aamupäivä Tallinnassa ja nappaa suosikkipelaajastasi selfie!
Itse reissun lisäksi matkasta riittää iloa pitkäksi aikaa. Mahtavilla kumppanieduilla säästät selvää rahaa, kun hankit virallisen matkapaketin Matkapojilta. Matkapaketit sisältävät viihderisteilyn lisäksi lukuisia etuja.
Pesäpallokauden päätösristeily on takuuvarma läpilyönti. Syöksy varaamaan oma matkapakettisi Matkapoikien sivuilta.