Valitse sivu

Koko perhe leirille ja vielä samalla kylpylään! Mikä mahtava juttu!
Haluatko vielä elokuussakin pesisleirille? Nyt on pesisperheen pienimmille tarjolla jotain ihan uutta ja erilaista, vaikka leirielementit ovatkin osittain tuttua.
Keski-Suomessa Laukaassa on 3.-5.8. tarjolla F- ja G-ikäisten joukkueille (osallistumisoikeus on 2008 ja myöhemmin syntyneillä pelaajilla) suunnattu pienpesisleiri. Mukaan otetaan 30 nopeimmin ilmoittautuvaa joukkuetta.
Leirillä pelataan vain pienpesistä, joten se soveltuu erinomaisesti sekä aloitteleville että pienten seurojen joukkueille. Leirillä ei ole erikseen tyttöjen tai poikien sarjoja, ja sekajoukkueet ovat suosiossa. Pienpesis on kehittävä pelimuoto. Pienpesikseen osallistutaan 5-7 pelaajan joukkuein. Lyöntijärjestys arvotaan ja ulkopelipaikkoja kierrätetään. Pelaajat saavat toistoja niin sisä- kuin ulkopelissä enemmän.
Keskimaalla tämä pienpesis on nyt oivallettu hienosti. Pienpesisturnauksiin on ilmoittautunut peräti 22 joukkuetta. Uusina tällä viikolla uskaltautuivat mukaan Ylöjärven Pallon tyttöjoukkue, joka koostuu Vahannan koulun tytöistä sekä Hämeenkyrön Räpsän 04-07 syntyneistä pojista koottava ryhmä.
Katso myös video: https://www.youtube.com/watch?v=2MvAWknCnRw&feature=youtu.be
 
Peurungan leiristä löytyy lisätietoa osoitteessa: http://pesisalueet.fi/keskimaa/index.php/toiminta/leiritoiminta/802-2/