Valitse sivu

Jos naisten Superpesis ratkeaisi ennakkoarveluiden perusteella, Porin torilla voisi jo aloittaa juhlien valmistelut. Ylivoimisen suosikin takana muut mitalit voisivat matkata Keskimaalle Kirittärille ja Manse PP:lle.

RANKING 2: Kirittäret haluaa takaisin huipulle
Vuodesta 2001 alkanut Jyväskylän mitaliputki naisten Superpesiksessä päättyi viime kauden yllätystappioon puolivälierissä Kempeleen Kirille. Pelinjohtajaksi palannut Jussi ”Nalle” Viljanen aloittikin valmistautumisen tulevaan saman tien ja veti harjoituksia Hippoksella vielä syksyn aikana. Materiaaliltaan joukkue on todella kova. Virpi Hukka palaa kokoonpanoon, Raumalta Jyväskylään siirtyivät Eeva-Mäki Maukola ja Laura Toikkanen. Nuori superlahjakkuus, Kempeleen kasvatti Ella Korpela on hallitseva vuoden tulokas, joka ylsi debyyttikaudellaan Itä-Länteen kärkipelaajaksi.
Pelinjohtaja Jussi ”Nalle” Viljasen mukaan tavoite on mestaruus.

  • Vahvuuksiamme ovat nopeus, taito ja lyöntivoima. Toki joukkueen tulee pysyä terveenä.

RANKING 3: Mestaruushuumasta kohti seuraavia unelmia Tampereella
Manse PP voitti viime kaudella sensaatiomaisesti Suomen mestaruuden, jota saatiin Tampereella odottaa peräti 33 vuotta. Saavutus oli huikea, kun viime vuosina joukkue ei yltänyt edes välieriin. Kova on nippu tälläkin kertaa, mutta kilpailuasetelma on samalla kiristynyt. Manse PP:n pitää venyä ja onnistua nimenomaan joukkueena, jotta mitalikannassa voitaisiin pysyä. Ruoveden Pirkkojen kasvatti Anna Rintanen lopetti uransa, mutta korvaajaksi saapui Raumalta nuori lupaus Henna Suominen.
Pelinjohtaja Jarkko Pokela tavoittelee mestaruuden uusimista.

  • Vahvuuksia on sekä sisä- että ulkopelissä. Jokaisen on otettava steppejä omassa tekemissä. Alun haasteiden jälkeen joukkue on löytänyt hyvän tekemisen ilmeen. Pyritään, että joukkue olisi kiinnostava seurata. Joukkue on hyvä pelaamaan pesäpalloa, yhteisöllinen, iloinen ja urheilullinen.

 
Kattava ennakkopaketti löytyy pesisnetistä: https://www.pesis.fi/?x21605=37046593