Valitse sivu

Koko perhe leirille ja vielä samalla kylpylään! Mikä mahtava juttu!
Haluatko vielä elokuussakin pesisleirille? Nyt on pesisperheen pienimmille tarjolla jotain ihan uutta ja erilaista, vaikka leirielementit ovatkin osittain tuttua.
Keski-Suomessa Laukaassa on 3.-5.8. tarjolla F- ja G-ikäisten joukkueille (osallistumisoikeus on 2008 ja myöhemmin syntyneillä pelaajilla) suunnattu pienpesisleiri. Mukaan otetaan 30 nopeimmin ilmoittautuvaa joukkuetta.

Leirillä pelataan vain pienpesistä, joten se soveltuu erinomaisesti sekä aloitteleville että pienten seurojen joukkueille. Leirillä ei ole erikseen tyttöjen tai poikien sarjoja, ja sekajoukkueet ovat suosiossa. Pienpesistähän pelataan 6-7 pelaajan joukkueilla.
Suurien ero tavalliseen pesisleiriin on leiripaikka. Koulun lattioilla ei tällä kertaa nukuta. Leirin majoitus ja ruokailu ovat kylpylähotelli Peurungassa. Siksi myös lasten vanhemmat osallistuvat leirille varmasti aktiivisemmin. Pelit pelataan Laukaalla Kirkonkylän ja Vihtavuoren kumirouhetekonurmikentillä ja Leppäveden hiekkakentällä.
Joukkueen osallistumismaksu leirille on 90 euroa, Se sisältää pelit, kentät, tuomarit ym. järjestelyt. Huomaa, että joukkueiden ilmoittautuminen aukesi juuri nyt ja on auki 12.6. saakka osoitteessa: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/pesisleiri-kylpylahotelli-peurungassa/
Leiripassin sijasta osallistujat hankkivat Peurunka -pesispaketin hintaan 85 euroa / henkilö. Se menee suoraan Peurungalle ja on samanhintainen niin lapsille kuin aikuisille. Tämä maksu sisältää majoitukset, ruokailut sekä kylpylän käytön. Tarjolla on niin hotelli- kuin mökkitasoisia majoituksia. Majoitusvaraus tehdään suoraan Peurungan hotellista samoin 12.6. mennessä.
Kuka vaan F- ja G-ikäinen pelaaja pääsee mukaan leirille, sillä yksittäiset F- ja G-ikäiset pelaajat voivat ilmoittautua leirille. Joukkueet Team Peurunka ja Team Keskimaa kootaan lähtökohtaisesti pelaajista, joiden omasta seurasta ei lähde joukkuetta leirille. Pelinjohtajana toimii kokenut ohjaaja. Ilmoittaudu suoraan Perttu Hautalalle perttu.hautala@pesis.fi
Peurungan pesisleiri alkaa perjantaina 3.8. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 5.8. klo 15 mennessä. Joka joukkueelle taataan ainakin kuusi peliä sekä unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia erilaisessa majoituksessa kylpylähotellissa.
Lisätietoja: Mika Mikola p. 050 5578522