Valitse sivu

Torstaina 1.3. klo 12.00 sormet syyhysivät monella pesisfanilla. Osa heistä jännitti leiri-ilmoittautumisen alkamista, osa jopa sitä ehtiikö leirille ollenkaan mukaan ja osa viel äsitäkin tuleeko kaikkien aikojen leiriennätys heti ensimmäisenä päivänä. Ja tulihan se!
Peräti 401 joukkuetta ilmoittautui ensimmäisenä mahdollisena päivänä valtakunnallisille leireille.  Viime vuonna leirit kokosivat 398 joukkuetta, mikä oli enemmän kuin milloinkaan ennen. Mikähän mahtaa olla tämän kesän lopullinen leireille osallistuvien joukkueiden määrä?

Tampereella järjestettävä Suurleiri on ehkä suurin leiri koskaan. Leiri on asettanut tavoitteeksi 120 joukkuetta, mutta ensimmäisen päivän aikana halunsa leirille ilmaisi jo 125 ilmoittautunutta joukkuetta. Alkuhysteriaa kuvaa sekin, että sata joukkuetta pamahti kasaan jo klo 12.08 eli ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana.
Suurleirille ilmoittautuneet joukkueet löytyvät täältä: https://www.pesistulospalvelu.fi/ilmoittautumislista/118
Aiheesta lisää pesisnetissä: https://www.pesis.fi/?x18668=35156422