Valitse sivu

Vaikka Pesäpalloliiton ja Lentopalloliiton yhteinen valtakunnallinen Yhteiset Pallot -hanke päättyi viime vuonna, on Yhteiset Pallot vappuleiri jäänyt elämään Varalassa. Tällä kertaa ollaan yhteisten pallojen perässä jo hieman ennen vappua eli viikonloppuna 28.-29.4.
Yhteiset Pallot -hankkeen tarkoituksena oli monipuolistaa liikuntaa houkuttelemalla pesäpallojunioreita lentopallon pariin ja päinvastoin. Yksi käytännön ilmenemismuoto tälle oli yhteinen leiri, jossa pääsee kokeilemaan niin lentistä kuin pesistä. Perheleirinä järjestettävä Yhteiset Pallot -leiri on nyt kolmatta kertaa vappuleirinä Tampereen Varalassa.
Leiri on tarkoitettu yli 8-vuotiaille aloitteleville tai jo kokemusta omaaville lento- ja pesäpalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Leirille osallistuminen ei edellytä lajien pelaajalisenssiä. Leirin hinta on tänä vuonna 75 euroa osallistujalta ja sillä saa majoituksen, ruokailut sekä monipuolisen liikunnan, lentopallon ja pesäpallon ohjausta ja pelaamista.
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 8.4. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/yhteiset2018
Leirille mahtuu 72 lasta ja 28 vanhempaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lue lisää liitteestä.
Yhteiset pallot 2018