Valitse sivu

Kilpailulupien, passien sekä lisenssivakuutusten hinnat kaudelle 2018 on hyväksytty. Muutoksena viime kauteen on, että myös B-poikien SM-sarjan pelinjohtajilta edellytetään lisenssiä. Pesispassin osalta on tarkennettu toimintoja, joissa passi katsotaan olevan voimassa.
Uuden kauden lisenssien myynti avataan maaliskuun lopussa.

Lisenssien hinnat kaudella 1.4.2018 – 31.3.2019 ovat vakuutuksellisina seuraavat
Super- ja Ykköspesis 290€
Suomensarja, A-pojat 191€
Maakunta- ja aluesarjat, seniorit 127€
Baseball/softball 110€
Tuomarit, pelinjohtajat, toimitsijat 84€
Nuorisolisenssi 87€
Juniorilisenssi 50€
Löydät tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.pesis.fi/pesapalloliitto/materiaalisalkku/
Pesispassi (2004 tai sen jälkeen syntyneet) maksaa vakuutuksella 10 euroa. Pesispassi on käytössä pelaajilla seuraavissa harrastetoiminnoissa: Pesiskoulut, pienpesisturnaukset (pl. valtakunnalliset ja alueleirit), Naperopesis, Hitteri-turnaukset ja pesiskerhot. Pesispassi ei ole voimassa liiton tai sen alueiden järjestämässä leiri- ja sarjatoiminnassa, jossa pidetään sarjataulukkoa eikä D-, E-, F ja G-ikäluokkien joukkuetoiminnassa (harjoitukset ja pelit).
Harrastepassi (2003 ja aikaisemmin syntyneet – 1.4.2018 alle 80 v.) maksaa ilman vakuutusta 5 euroa ja vakuutuksella 30 euroa. Harrastepassi on käytössä harrastepelaajilla seuraavissa harrastetoiminnoissa: Ladypesis, Sekapesis, Äijäpesis, Kuntopesis, Hitteri, Harrastepesiksen SM-kisat, Opiskelijoiden SM-kisat, – Puulaakipesis, Firmapesis, muut mahdolliset harrasteturnaukset sekä baseball/softball/kickball -harrasteturnaukset.